Nijmegen

Professioneel, secuur en voordelig uw haag gesnoeid!

In Nijmegen worden hagen veel toegepast als erfafscheiding en om een tuin vorm te geven. Om een mooie groene haag te behouden is onderhoud essentieel. Een verzorgde heg geeft uitstraling aan een tuin en biedt beschutting aan mens en dier.

We snoeien in de wijken Biezen, Hatert, Hengstdal, Neerbosch, Galgenveld, Wolfskuil, Heseveld, de Kamp, ’t Acker en de het nieuwe Nijmegen-Noord.

Daarnaast werken we ook in de omliggende plaatsen zoals Lent, Elst, Bemmel, Wijchen, Groesbeek, Beuningen, Malden, Ubbergen en Heilige Landstichting.

Haag snoeien in Nijmegen

Wilt u uw haag gesnoeid hebben? Haagsnoeien.nl komt ook in Nijmegen uw heg snoeien. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte en passende manier van werken. Wij staan graag voor u klaar!

Aanplanten in Nijmegen

Haagsnoeien.nl is gespecialiseerd in het aanplanten van hagen en bomen. Wanneer u iemand zoekt om uw nieuwe haag aan te planten in Nijmegen, kunt u Haagsnoeien.nl inzetten om dit professioneel, secuur en voordelig uit te voeren.

Afvoer groenafval

Taxus Taxi

Al het snoeiknipsel wordt door ons bij elkaar verzameld, bijvoorbeeld op uw composthoop. Indien gewenst kan het ook tegen meerprijs door ons worden afgevoerd, net als het overige tuinafval. Taxussnoeisel voeren we altijd gratis voor u af. Dit wordt bij onze loods opgehaald door Stichting Taxus Taxi. Op deze manier helpen wij mee met de strijd tegen kanker.

Secuur en netjes werken

Secuur en zo strak mogelijk uw haag weer strak gesnoeid! Een haag met mooie horizontale en verticale lijnen snoeien is vakwerk. We laten uw gazon en/of terras na het snoeien altijd netjes achter; snoeiafval wordt door ons uiteraard opgeruimd en weggeblazen.

Naast het snoeien en scheren van hagen, kunt u Haagsnoeien.nl ook inzetten voor andere werkzaamheden in uw tuin. U kunt hierbij denken aan het aanplanten van struiken en bomen of aan het professioneel maaien van uw gazon.

We komen ook in andere plaatsen dan Nijmegen. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en de daartussen gelegen plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Berg en Dal
Groesbeek
Molenhoek
Beuningen
Ubbergen
Bemmel
Wijchen
Valburg
Malden
Mook
Leuth
Ewijk