Onze aanpak

De wijze waarop wij uw haag snoeien 

Wij snoeien met passie

Onze tuinmannen, met groene vingers en passie voor de natuur, werken graag in het groen. Wij snoeien met plezier uw haag en dat zie je terug in het resultaat. We gebruiken hiervoor professionele heggenscharen en machines. Voor iedere haag; lang, kort, hoog of laag hebben wij een geschikte machine en passende manier van werken.

Aanmelden van uw haag is zeer eenvoudig

U kunt vrijblijvend en eenvoudig uw haag aanmelden om te laten snoeien.
Meet de lengte en hoogte van de haag en vul het offerteformulier in.
Indien nodig vragen we om foto’s of komen we kijken voor we een offerte maken.
Nadien ontvangt u van ons per mail een prijsopgave.

VRAAG OFFERTE AAN

Specialistisch werk

Snoeien is specialistisch werk. Bomen en heesters hebben een eigen tijd en manier van snoeien, de structuur moet goed in balans blijven. Vindt u het lastig om de mooiste vorm voor uw boom of struik te bepalen, vraag het dan de specialisten van Haagsnoeien.nl

🍃 Hoe vaker u snoeit, hoe mooier en voller een haag  zal worden 🍃

Handmatig of machinale snoei

Uw haag wordt door Haagsnoeien.nl vakkundig gesnoeid. Dit doen we met goed geslepen motorische heggenscharen. Bij hagen waar minder vermogen nodig is, passen we zoveel mogelijk accugereedschap toe. Soms gebruiken we bij hoge of middelhoge hagen een rolsteiger. Dit maakt het werk op hoogte overzichtelijk en veilig.

Bij lange hagen en waar we goed bij kunnen, snoeien we machinaal. Met deze methode kunnen we in één gang een hoogte of breedte van 150cm snoeien. Ten opzichte van snoeien met een handmachine levert machinale snoei een forste tijdswinst op.

Naast de grote tijdswinst is het een groot voordeel van mechanisch snoeien dat houtdiktes tot 3 cm geen probleem zijn. Doordat wij bij mechanisch snoeien geen gebruik maken van een klepelmaaier of kneuzer, maar van een grote mesbalk is het resultaat van mechanisch snoeien nagenoeg gelijk aan handmatig snoeien. Ondanks de compacte afmetingen van onze machine is deze helaas niet op alle plaatsen inzetbaar.

Afvoer groenafval

Al het snoeiknipsel wordt door ons verzameld op bijvoorbeeld uw composthoop. Indien gewenst kan het ook tegen betaling door ons worden afgevoerd, net als het overige tuinafval. Eénjarig Taxussnoeisel voeren we altijd gratis voor u af. Dit wordt door Stichting Taxus Taxi bij onze loods opgehaald. Hiermee dragen we bij aan de strijd tegen kanker.