Onderhoud beplanting

Haagsnoeien.nl verzorgt graag uw tuin

Snoeien is een vak apart, voor Haagsnoeien.nl een specialiteit. Wij snoeien en scheren met goed en scherp gereedschap. Een botte snoei-/ of heggenschaar zorgt immers voor rafels rond de snoeiwond en dit geeft weer kans op aantasting van ziekten en schimmels. Na ieder adres ontsmetten we, waar mogelijk, ons gereedschap om te voorkomen dat we eventuele ziekten overdragen op andere planten en bomen.

Onderhoud aan uw tuin is zoveel meer dan enkel het snoeien en knippen van planten in uw tuin. Planten dienen voedingsstoffen te krijgen om te groeien. Water om voedingsstoffen op te kunnen nemen en  om uitdroging te voorkomen. Onkruiden dienen te worden bestreden en bestrating dient te worden geveegd om groei van mos te voorkomen.

Onderhoud van hagen

Hagen worden veel toegepast als erfafscheiding of om een tuin vorm te geven. Om een mooie groene haag te behouden isonderhoud essentieel.
Meer over het onderhoud van uw haag

Onderhoud van bomen en heesters

Bomen bepalen het beeld van de omgeving. Hoge bomen vangen niet alleen veel wind maar ontnemen ook de lichtinval in huizen en tuinen. Om de groei en bloei te bevorderen en om de boom in goede conditie te houden is het belangrijk dat bomen worden onderhouden.
Meer over het onderhoud van bomen en heesters

Gazononderhoud

Onderhoud van uw gazon is belangrijk, het zorgt ervoor dat het gras het hele jaar door in goede conditie is. Laat daarom uw gazon door Tuinmaaien.nl maaien of verticuteren!
Meer over onderhoud van gras of gazonaanlegVRAAG OFFERTE AAN