Westervoort

Laat professioneel, secuur en voordelig uw haag snoeien!

In Westervoort worden hagen veel toegepast om een tuin vorm te geven of als een mooie erfafscheiding. Om de heg mooi groen, vol en strak te krijgen is onderhoud belangrijk. Een strakke groene haag straalt rust uit en biedt vogels een plaats om te broeden.

In Westervoort snoeien we in de wijken Beekenoord, Broeklanden, Ganzenpoel, Het Ambacht, Hoogeind, Lange Maat, Mosterdhof, Naederhuizen, Schans, Steenderens en Vredeburg.

Daarnaast werken we ook in de omliggende plaatsen zoals Duiven, Huissen, Groessen, Huissen, Rozendaal, Velp, Rheden, Lathum en Loo.

Haag snoeien in Westervoort

Wilt u uw heg gesnoeid hebben? Haagsnoeien.nl komt ook in Westervoort. We werken met professionele snoei-/ heggenscharen en andere machines. Voor iedere tuin, groot of klein, hebben wij een geschikte en passende manier van werken.

Aanplanten in Westervoort

Het aanplanten van een haag, van losse planten of bomen kan een tijdrovende klus zijn. U kunt Haagsnoeien.nl in zetten om uw nieuwe haag in Westervoort professioneel, secuur en voordelig aan te planten.

Afvoer groenafval

Taxus Taxi

Al het snoeiknipsel wordt door ons verzameld op bijvoorbeeld uw composthoop. Wanneer u dit wenst, kunnen wij het ook tegen vergoeding voor u afvoeren, net als het overige tuinafval. Taxussnoeisel voeren we altijd gratis voor u af. Dit wordt bij onze loods opgehaald door Stichting Taxus Taxi. Op deze manier helpen wij mee met de strijd tegen kanker.

Secuur en netjes werken

Secuur en professioneel uw haag weer strak gesnoeid! Een haag met mooie horizontale en verticale lijnen snoeien is vakwerk. Na het snoeien verzamelen we het snoeisel van uw gazon of tuinpad en blazen alles schoon voor een net en verzorgd resultaat.

Naast het snoeien en scheren van hagen, kunt u Haagsnoeien.nl ook inzetten voor andere werkzaamheden in uw tuin, zoals het aanplanten van struiken en bomen of het maaien van uw gazon.

We komen ook in andere plaatsen dan Westervoort. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Tiel en de daartussen gelegen plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wolfheze
Renkum
Huissen
Rheden
Oosterbeek
Rozendaal
Zevenaar
Arnhem
Duiven
Driel
Velp
Elst